:: toplijst Pop
Naima Kay
Umsebenzi
(c) Universal Music B.V.
speeltijd: 00:25
Ntokozo Mbuli
Zizojika Izinto
(c) Ntokozo Mbuli
speeltijd: 05:16
Nimix
Kilimanjaro
(c) Major1 Records
speeltijd: 04:18
Guus Meeuwis
Proosten
(c) EMI HOLLAND
speeltijd: 12:04
Tino Martin
De dievenwagen / Kleine vogel (Live in Carré)
(c) Studio One Records, under exclusive license to TWI
speeltijd: 08:46
:: tips van de redactie
Mike van Dijk
Als het je hier niet meer bevalt
(c) exclusive records
speeltijd: 03:08
Henk Bernard
Kon Jij Hier Nog Maar Een Keer Zijn
(c) NRGY Music
speeltijd: 04:14
Yves Berendse
Dat Is Liefde
(c) Dino Music, a label and trademark of 8ball Music B
speeltijd: 02:53
Armin van Buuren feat. James Newman
Therapy
(c) Armada Music
speeltijd: 03:06
Romana
Het Maakt Niet Uit
(c) Smaragd Music
speeltijd: 03:18
Ferry De Lits
I Love You Baby
(c) Berk Music
speeltijd: 03:25
Dean Saunders
Kom Maar Dichterbij
(c) Berk Music
speeltijd: 02:40
Wesly Bronkhorst
Trots Op Jou
(c) NRGY Music
speeltijd: 03:42
Kinderen Voor Kinderen
Fitlala
(c) Cloud 9 Music
speeltijd: 03:20
Daddy Yankee
Dura
(c) Universal Music B.V.
speeltijd: 03:20
:: Charles Aznavour

Charles Aznavour


:: alle releases van Charles Aznavour - Nieuwste eerst
Charles Aznavour
Chanson française
(Album)
Charles Aznavour
Encores
(Album)
Charles Aznavour
Charles Aznavour
(Album)
Charles Aznavour
Charles Aznavour
(Album)
Charles Aznavour
Charles Aznavour
(Album)
Charles Aznavour
Charles Aznavour
(Album)
Charles Aznavour
Je Suis Amoureux
(Album)
Charles Aznavour
Charles Aznavour chante en espagnol - Les meilleurs moments
(Album)
Charles Aznavour
Charles Aznavour chante en anglais - Les meilleurs moments
(Album)
Charles Aznavour
Charles Aznavour chante en italien- Les meilleurs moments
(Album)
Charles Aznavour
Charles Aznavour chante en allemand - Les meilleurs moments
(Album)
Charles Aznavour
La mamma
(Album)
Charles Aznavour
La Bohème
(Album)
Charles Aznavour
Aznavour 65
(Album)
Charles Aznavour
Idiote je t'aime...
(Album)
Charles Aznavour
Non, je n'ai rien oublié
(Album)
Charles Aznavour
Réenregistrement
(Album)
Charles Aznavour
Réenregistrement
(Album)
Charles Aznavour
Que c'est triste Venise
(Album)
Charles Aznavour
Réenregistrement, Vol. 1
(Album)
Charles Aznavour
Singles Collection 4 - 1970 / 1980
(Album)
Charles Aznavour
Charles Aznavour & The Clayton-Hamilton Jazz Orchestra
(Album)
Charles Aznavour
Singles Collection 2 - 1957 / 1961
(Album)
Charles Aznavour
Colore ma vie
(Album)
Charles Aznavour
Singles Collection 3 - 1963 / 1969
(Album)
Charles Aznavour
Toujours
(Album)
Charles Aznavour
Les deux guitares
(Album)
Charles Aznavour
Alléluia
(Album)
Charles Aznavour
Raretés, documents, versions alternatives et inédites
(Album)
Charles Aznavour
Je m'voyais déjà
(Album)
Charles Aznavour
Singles Collection 1 - 1954 / 1956
(Album)
Charles Aznavour
Insolitement vôtre
(Album)
Charles Aznavour
Je voyage
(Album)
Charles Aznavour
Aznavour 2000
(Album)
Charles Aznavour
Plus bleu
(Album)
Charles Aznavour
Désormais ...
(Album)
Charles Aznavour
De t'avoir aimée
(Album)
Charles Aznavour
Entre deux rêves
(Album)
Charles Aznavour
J'aime
(Album)
Charles Aznavour
Toi et moi
(Album)
Charles Aznavour
Jazznavour
(Album)
Charles Aznavour
Charles chante Aznavour Et Dimey
(Album)
Charles Aznavour
Voilà que tu reviens
(Album)
Charles Aznavour
Je n'ai pas vu le temps passer
(Album)
Charles Aznavour
Qui ?
(Album)
Charles Aznavour
Il faut savoir
(Album)
Charles Aznavour
Roche & Aznavour - First Recordings
(Album)
Charles Aznavour
Je fais comme si
(Album)
Charles Aznavour
Autobiographie
(Album)
Charles Aznavour
Visages de l'amour
(Album)
Charles Aznavour
Un enfant est né
(Album)
Charles Aznavour
Une première danse
(Album)
Charles Aznavour
Hier... Encore
(Album)
Charles Aznavour
Aznavour 92
(Album)
Charles Aznavour
Embrasse-moi
(Album)
Charles Aznavour
Je bois
(Album)
Charles Aznavour
Live au Carnegie Hall New York 1963
(Album)
Charles Aznavour
Sa jeunesse
(Enkele track)
Charles Aznavour
Aznavour Sings In Spanish - Best Of
(Album)
Charles Aznavour
Hier Encore
(Album)
Charles Aznavour
Aznavour Sings In English - Best Of
(Album)
Charles Aznavour
Si j'avais un piano
(Album)
Charles Aznavour
Bravos du music-hall
(Album)
Charles Aznavour
Le feutre taupé
(Album)
Charles Aznavour
C'est ça
(Album)
Charles Aznavour
Sur ma vie
(Album)
Charles Aznavour
Jezebel
(Album)
Charles Aznavour
Aznavour Sings In German - Best Of
(Album)
Charles Aznavour
Aznavour Sings In Italian - Best Of
(Album)
Charles Aznavour
90e Anniversaire - Best Of
(Album)
Charles Aznavour
Vol.8 - 1963/64 Discographie Studio Originale
(Album)
Charles Aznavour
Vol.16 - 1975 Discographie Studio Originale
(Album)
Charles Aznavour
Vol.5 - 1958/60 Discographie Studio Originale
(Album)
Charles Aznavour
Vol.12 - 1966/67 Discographie Studio Originale
(Album)
Charles Aznavour
Vol.26 - 1998 Discographie Studio Originale
(Album)
Charles Aznavour
Vol.6 - 1960/61 Discographie Studio Originale
(Album)
Charles Aznavour
Vol.13 - 1968/70 Discographie Studio Originale
(Album)
Charles Aznavour
Vol.2 - 1951/54 Discographie Studio Originale
(Album)
Charles Aznavour
Vol.7 - 1962/63 Discographie Studio Originale
(Album)
Charles Aznavour
Vol.4 - 1956/57 Discographie Studio Originale
(Album)
Charles Aznavour
Vol.25 - 1997 Discographie Studio Originale
(Album)
Charles Aznavour
Vol.21 - 1989 Discographie Studio Originale
(Album)
Charles Aznavour
Vol.3 - 1954/56 Discographie Studio Originale
(Album)
Charles Aznavour
Vol.30 - 2007 Discographie Studio Originale
(Album)
Charles Aznavour
Vol.17 - 1978/79 Discographie Studio Originale
(Album)
Charles Aznavour
Vol.28 - 2003 Discographie Studio Originale
(Album)
Charles Aznavour
Vol.31 - 2009 Discographie Studio Originale
(Album)
Charles Aznavour
Vol.32 - 2011 Discographie Studio Originale
(Album)
Charles Aznavour
Vol.10 - 1964 & 1968 Discographie Studio Originale
(Album)
Charles Aznavour
Vol.22 - 1989 Discographie Studio Originale
(Album)
Charles Aznavour
Vol.24 - 1994 Discographie Studio Originale
(Album)
Charles Aznavour
Vol.29 - 2005 Discographie Studio Originale
(Album)
Charles Aznavour
Vol.18 - 1980/82 Discographie Studio Originale
(Album)
Charles Aznavour
Vol.27 - 2000 Discographie Studio Originale
(Album)
Charles Aznavour
Vol.1 - 1948/49 Discographie Studio Originale
(Album)
Charles Aznavour
Vol.14 - 1971/73 Discographie Studio Originale
(Album)
Charles Aznavour
Vol.11 - 1965/66 Discographie Studio Originale
(Album)
Charles Aznavour
Vol.15 - 1974/76 Discographie Studio Originale
(Album)
Charles Aznavour
Vol.19 - 1982/83 Discographie Studio Originale
(Album)
Charles Aznavour
Vol.23 - 1991 Discographie Studio Originale
(Album)
Charles Aznavour
Vol.20 - 1986/87 Discographie Studio Originale
(Album)
Charles Aznavour
Vol.9 - 1964 Discographie Studio Originale
(Album)
Charles Aznavour
Het Allerbeste Van Charles Aznavour
(Album)
Charles Aznavour
Best of les années Ducretet Thomson
(Album)
Charles Aznavour
Het Allerbeste Van
(Album)
Charles Aznavour
Best Of 40 Chansons
(Album)
Charles Aznavour
Best Of 40 Chansons
(Album)
Charles Aznavour
Best Of 20 Chansons
(Album)
Charles Aznavour
Les 50 + Belles Chansons
(Album)
Charles Aznavour
Souvenirs
(Album)
Charles Aznavour
Sur ma vie
(Album)
Charles Aznavour
Chansons de France, Vol. 19
(Album)
Charles Aznavour
Colore Ma Vie
(Album)
Charles Aznavour
Après l'amour
(Album)
Charles Aznavour
Désormais
(Album)
Charles Aznavour
Je M'voyais Déjà
(Album)
Charles Aznavour
You and Me
(Album)
Charles Aznavour
J'adore la chanson française: Charles Aznavour & Pierre Roche
(Album)
Charles Aznavour
Indispensables
(Album)
Charles Aznavour
Palais des Congrès 97/98
(Album)
Charles Aznavour
Greatest Golden Hits
(Album)
Charles Aznavour
Jazznavour
(Album)
Charles Aznavour
Une Première Danse
(Album)
Charles Aznavour
Aznavour 92
(Album)
Charles Aznavour
Embrasse-Moi
(Album)
Charles Aznavour
Jazznavour
(Album)
Charles Aznavour
Voilà que tu reviens
(Album)
Charles Aznavour
Insolitement Vôtre
(Album)
Charles Aznavour
Olympia 68
(Album)
Charles Aznavour
Toujours
(Album)
Charles Aznavour
Prokofiev: Pierre et le loup; Symphonie Classique Op.25; Marche Op.99; Overture Op.34
(Album)
Charles Aznavour
Aznavour Au Palais Des Congrès 1994
(Album)
Charles Aznavour
J'Aime Paris Au Mois De Mai Et 29 Succès
(Album)
Charles Aznavour
Sur Ma Vie
(Album)
Charles Aznavour
Charles Chante Aznavour Et Dimey
(Album)
Charles Aznavour
Plus bleu
(Album)
Charles Aznavour
Visages de l'amour
(Album)
Charles Aznavour
Olympia 1978
(Album)
Charles Aznavour
mes amours
(Album)
Charles Aznavour
Au Carnegie Hall
(Album)
Charles Aznavour
Live au Palais des Congrès 2000
(Album)
Charles Aznavour
Toi & Moi
(Album)
Charles Aznavour
Aznavour chante noël
(Album)
Charles Aznavour
Idiote je t'aime
(Album)
Charles Aznavour
Palais Des Congrès 87
(Album)
Charles Aznavour
La Bohème
(Album)
Charles Aznavour
Je Bois
(Album)
Charles Aznavour
Hier Encore
(Album)
Charles Aznavour
Aznavour 92
(Album)
Charles Aznavour
Olympia 72
(Album)
Charles Aznavour
Autobiographie
(Album)
Charles Aznavour
Je N'ai Pas Vu Le Temps Passer
(Album)
Charles Aznavour
Olympia 80
(Album)
Charles Aznavour
Aznavour chante noël
(Album)
Charles Aznavour
Du Und Ich
(Album)
Charles Aznavour
Toi & Moi
(Album)
Charles Aznavour
Etre
(Album)
Charles Aznavour
Je voyage
(Album)
Charles Aznavour
Duos
(Album)
Charles Aznavour
Idiote je t'aime
(Album)
Charles Aznavour
Venecia Sin Ti
(Album)
Charles Aznavour
Désormais
(Album)
Charles Aznavour
Charles Aznavour & Liza Minnelli : Palais Des Congrès
(Album)
Charles Aznavour
mes amours
(Album)
Charles Aznavour
Olympia 68
(Album)
Charles Aznavour
Charles Aznavour
(Album)
Charles Aznavour
Désormais
(Album)
Charles Aznavour
65
(Album)
Charles Aznavour
La Mamma
(Album)
Charles Aznavour
Qui ?
(Album)
Charles Aznavour
Il Faut Savoir
(Album)
Charles Aznavour
Je M'voyais Déjà
(Album)
Charles Aznavour
Charles Aznavour And The Clayton-Hamilton Jazz Orchestra
(Album)
Charles Aznavour
Dis-Moi!
(Album)
Charles Aznavour
The Greatest Hits Collection
(Album)
Charles Aznavour
Great Songs
(Album)
Charles Aznavour
French Pop Deity
(Album)
Charles Aznavour
Sans Adieu
(Album)
Charles Aznavour
In Celebration of a Legend (1924 - 2018)
(Album)
Charles Aznavour
Toi et moi
(Single)
Charles Aznavour
Toi et moi
(Enkele track)
Charles Aznavour
Olympia Février 1976 (Live)
(Album)
Charles Aznavour
Collected
(Album)
Charles Aznavour
Aznavour Live - Palais des Sports 2015
(Album)
Charles Aznavour
Rarities
(Album)
:: andere artiesten in Pop
:: ringtones van Charles Aznavour
Charles Aznavour
Com'é triste venezia
Charles Aznavour
Comme ils disent
Charles Aznavour
Hier encore
Charles Aznavour
Je m'voyais déjà
Charles Aznavour
For me formidable
Charles Aznavour
Désormais
Charles Aznavour
Emmenez moi
Charles Aznavour
Je voyage
:: meest gewaardeerde tracks
Kaal Kabaal
Ons Linda
(c) Apollo-98
speeltijd: 03:04
Het IJssel Duo
Als ik een zonnestraal kon vangen
(c) Arnold Wolda
speeltijd: 03:08
Snollebollekes
Bobbelen
(c) Berk Music
speeltijd: 02:58
D-Perfect
Hello
(c) Atache Music Group
speeltijd: 03:43
René Schuurmans
Zelfs Ik Heb Iets Teveel Gedronken
(c) Berk Music
speeltijd: 03:06
Johnny Gold
Senteseksjun (Pukketaai,pukketaai)
(c) Vincent Produkties V.O.F.
speeltijd: 03:18
Intengalali
Zizojika Izanto
(c) Intengalali
speeltijd: 06:34
Naima Kay
Umsebenzi
(c) Universal Music B.V.
speeltijd: 04:58
Ntokozo Mbuli
Zizojika Izinto
(c) Ntokozo Mbuli
speeltijd: 05:16
Nimix
Kilimanjaro
(c) Major1 Records
speeltijd: 04:18