DownloadMusic.nl biedt het grootste aanbod aan muziek van Nederlandse artiesten, zonder kopieerbeveiligingen (DRM) in MP3-formaat. Dit betekent dat alle muziek af te spelen is op elke MP3 speler, computer, tablet, telefoon en onbeperkt te branden is op cd.

DownloadMusic.nl is gebouwd voor en door muziekliefhebbers. De website heeft geen ingewikkelde bestelprocedure waarbij eerst een account aangemaakt moet worden om muziek te kunnen bestellen. Ook is het niet nodig om eerst een programma te installeren op uw computer. U heeft binnen 3 muisklikken uw muziek besteld.

Licenties voor de muziek op DownloadMusic worden verzorgd door BOEP. Bent u een artiest/singer/songwriter en wilt u meer informatie over hoe uw muziek op DownloadMusic.nl verkocht kan worden, neem dan contact op met BOEP.

* Meer informatie...

DownloadMusic is een product van TargetMedia. TargetMedia is ook toonaangevend op het gebied van online betalingen, SMS diensten en mobile entertainment.

* Meer informatie...